You are here

2024 napközi táborai

 Az edzőről és a munkájáról a bemutatkozás alatt olvashat.

Táboraink a korábbi évekből:
Gyermektáborokat, edző táborokat 2009-től szervezünk. Számos élménnyel gazdagítottuk a nyári táborozó gyermekeket. Többek között szerveztünk: vadasparki és alsóvárosi tájház látogatásokat, kalandparkot, játszóházat, rendszeres fagyizást, szabadtéri programokat. Visszatérő eleme a táborunknak a klubemblémás ajándék póló és kiemelt figyelmet szentelünk arra, hogy a nevelési kérdésekben megfelelő kereteket képviseljünk. ... Táboraink kellemes környezetben, gazdag ellátás mellett, kiváló szervezők révén sikeresek. Célunk, hogy sok örömteli pillanat és új barátság születhessen. Legfontosabb a számunkra, hogy megszerettessük a sportot és a mozgást.

 

Gregor tábor fényképei
Gregor tábor fényképei
Karolina tábor fényképei
Karolina tábor fényképei
Vörösmarty tábor fényképei
Vörösmarty tábor fényképei

 

A 2024-as karate napközi táborok időpontjai:

A tábor 7.30 -tól (gyülekező)16.30 -ig tart.
Tízórait, ebédet, fagyit, egyéb programot és klub mintás pólót kapnak a gyerekek az edzések mellé.
Fogadott korosztály: 5 éves kortól 13 éves korig.
Létszám: min.: 20 fő.

 Ár: 35.000 Ft

Vörösmarty tornateremben tartott táborok hetei: 
július 01. - 05.
(nem tartalmazza a vadasparki kirándulást!)

-------

Alsóvárosi Kultúrházban tartott táborok hetei: 
július 15. - 19.
(tartalmazza a vadasparki kirándulást is)

Mátyás tér

NAPI PROGRAMOK:

Érdeklődés esetén, kérem írni a zstempel@gmail.com -ra.

További információ: http://napkozitaborszegeden.hu/


 

Szülői vélemények, visszajelzések:

Jó a szervezés, jó a helyszín, elfogadható a tábor ára. Minden nap örömmel és teli izgalommal ment a táborba a gyermekem. Nagyon élvezte a karatét és a többi programot is.. Tetszett a szeretettel teli szigorú hozzáállás.

Egy szülő.


 

 

A sportot mindig is fontosnak tartottam. Mindhárom gyermekem évek óta jár karatéra, számunkra megtestesíti a mozgást-fegyelmet-kitartást-csapatépítést egyben. A pandémiás időszakban hiányzott a gyerekek közti személyes kapcsolattartás, ezért úgy érzem ez a tábor kiválóan „megtestesítette” a test-lélek edzését!

Szabóné Gémes Ildikó


 

 

Nagyon jókat sportol a keveset mozgó gyermekünk. Önfegyelmet, együttműködést tanul. Nagyon szereti a szabadidős játszós programokat (társasozás, kártyázás), mert ez kicsit pótolja, hogy kevés játszópajtása lakik a környékünkön.
(M.M)


 

 

A gyerek nagyon jól érezte magát. Az edző nagyon türelmes, a társak nagyon segítőkészek. Véleményem szerint megvalósul a személyre szabott fejlesztés.

Egy szülő.


 

 

Gyermekem fizikálisan erősödött, a sportágat megszerette, kellőképpen kifáradt minden nap.

Egy szülő


 

 

Véletlen akadtam rá a táborra, de egyáltalán nem bántam meg. Zoli nagyon türelmes a gyerekekkel, kisfiam szívesen megy minden nap. És végre egy olyan tábor, ahol nem csak a „kütyükről” szól a nap.

Egy szülő


 

 

Nagyon tetszett, hogy sokat mozogtak és ennek ellenére volt idő játékra is. Nagyon elégedett vagyok a fegyelemmel. A fiam szerint finomak voltak az ételek és kezdő karolinásként örültem, hogy meg tudott ismerkedni a leendő iskola egy részével.

Egy szülő


 

 

A fiunknak nagy segítség volt az önbizalma építésében az edző és a csapat segítsége.

Egy szülő


 

 

Gyermekem telefonozás, nyomkodás helyett, sokat mozgott, sportolt, estére elfáradt. :-)
Új barátja is lett a táborban. Mozgáskoordinációja, egyensúlya is javult, a kondija is jobb lett. Sok fénykép is készült, aminek örültünk.

dr. Huszka Endre apuka


Értelmes elfoglaltság. A mozgás, a szabadság a gyerekek legnagyobb igénye ilyenkor nyáron. Ezt itt megkapja úgy gondolom.

egy szülő


Tiszteletet, figyelmet, önuralmat tanulhat a gyermek ezzel a sportággal.

egy szülő


Karate tábor összehozta a gyermekeket. Új barátokat szereztek, és megtanulták a karate alapjait.

egy szülő


Sok egyéb előnye mellett jó lehetőség arra, hogy a gyerek koordinált keretek között "kirúhja" magából az év közben felgyült feszültséget.

egy szülő


Ajánlom minden szülőnek, aki azt veszi észre, hogy a gyermeke kezd elkanászodni a nyári szünet alatt. Itt gatyába rázzák! :)

egy szülő


Kisfiam minden nap jókedvűen és elfáradva jött haza a táborból, szívesen megy legközelebb is. Nekem tetszett, hogy sokat mozognak és Zoltánék az edzéseken és "megőrzésen" túlmenően nevelési kérdésekben is megfelelő kereteket képviselnek.

Szentesi Andrea


Gyermekem hasznosan töltötte a tábor idejét. Értelmes programok, jó fizikai terhelés jellemezte ezt a helyet. Tetszett, hogy a vadasparki kirándulás és a tájház megszakította az edzéseket. Jó közösségben volt, új barátokat szerzett. Biztonságban éreztem magam, olyan szempontból, hogy mindig elérhtőek a felnőttek akik vigyáznak a gyerekekre, nagyon figyelnek rájuk. Sokat voltak levegőn, mindenre odafigyeltek, (kullancsriasztó, naptej). Még a pihenő idő is játékos, társasozós volt. Külön említeném a tábor nevelő hatását és a jó ebédet , gyümölcsötket, uzsonnákat. Jövőre jövünk! 

Rozsó Katalin, Zimmermann Zsolt Gábor


 

 

 

JELENTKEZÉS LEADÁSA!